top of page
Studio Portrait

Bli exklusiv sponsor under en av våra temakampanjer!

Bbys magazine logo.png
50 000 unika besökare
varje månad i Sverige


28 000 nyhetsbrevs-
prenumeranter med en öppningsfrekvens
på 32%

Nu har ni chansen att bli exklusiv sponsor!

Erbjuder ni det som behövs till bröllopsresan, trädgårdsfixet, hemmakvällen eller julfirandet? Då kommer våra kommande temakampanjer passa er! Under fem veckor kommer vi att lyfta fram alla komponenter som hör till valt tema. Vi kommer att skriva om föremålen, lyfta fram relevanta namn, platserna och mycket mer. 

KOMMANDE KAMPANJTEMAN: 
Wedding Table Set

Diamantfeber och bröllopsyra

Att senvåren och sommaren är högsäsong för bröllop och student kommer inte som någon direkt överraskning, men vad vi ser har förändrats radikalt under de senaste åren är intresset för att skräddarsy sin egen bröllopsupplevelse. Önskelistan innehåller allt oftare designklassiker, unika smycken, folkära serviser och inredningsföremål. 

Varför bröllopstema?

I Barnebys senaste trendrapport ser vi hur kategorierna smycken och ädelstenar, fashion & vintage, klockor och armbandsur och böcker ligger i topp efter konst och inredning. En annan kategori med stort intresse den här säsongen är porslin och keramik. 

Garden Furnitures

Inred uterummet

Äntligen blir dagarna längre och kvällarna mildare. Vare sig det är på sommarstället, altanen eller balkongen vill våra kunder inreda med stil. När sommarlovet och semestern närmar sig ser vi på Barnebys ett tydligt uppsving i intresset för inredning för uterummet.

Varför utesäsong?

Efter pandemin har allt fler valt att investera i semesterboenden och njuta av den svenska sommaren. Intresset för inredning och dukning har ökat, och det har blivit viktigt att konsumera ansvarsfullt och hållbart.

Modern Interior Design

Hemmakväll

Tända ljus, en kopp och te och regnet som smattrar mot fönsterrutorna. I och med att temperaturen sjunker och solen går ner tidigare blir hemmet allt viktigare för oss. Vi på Barnebys ser att efterfrågan på föremål som skapar ombonad och trevnad växer så här års.

Varför mystema?

Nu när vi väljer att stanna inomhus i större utsträckning blir bekvämlighet den ultimata lyxen. Vi ser tydligt hur efterfrågan på inredningsdetaljer har ökat det senaste året. Att bona sitt hem med antikviteter är både chict och klimatsmart.

Christmas Pine Tree

En strålande Jul

Granen tindrar och det doftar sött av saffran och glögg. Äntligen lackar det mot jul igen, vår favorithögtid här på Barnebys. Var med och välkomna julen med oss!

Varför jultema?

Att handla julklappar behöver inte vara stressigt och svårt, utan det kan bli både lustfyllt och inspirerande – om man gör det på auktion. Det finns något magiskt i att hitta den perfekta gåvan, som dessutom är helt unik och kommer med en historia. Allt fler söker efter personliga julklappar och dessutom ser vi att hållbarhet blir allt viktigare för våra kunder.

Låt ert varumärke synas under en av
våra kampanjer!

I partnerskapet ingår en redaktionell artikel som Barnebys redaktörer skriver. Artikeln syns på magasinets hemsida under en hel vecka och skickas ut till våra nyhetsbrevsprenumeranter.

 

Under vald period ingår även en varumärkesstärkande annonskampanj där ert varumärke exponeras för 100 000-tals köpstarka besökare på Barnebys.

Desktop - 1.png
Frame 2.png
Frame 5.png
Artikel inom valfritt tema
Artikeln syns på landingssidan under en hel vecka tillsammans med er banner.
Artikeln ligger först i nyhetsbrevet

I paketet ingår:

  • Redaktionell artikel skriven av Barnebys toppredaktörer
  • Artikel på Barnebys Magazine under vald vecka
  • Artikel i Barnebys Nyhetsbrev under vald vecka
  • Social media post på Barnebys facebook under vald vecka
  • Annons på Barnebys.se, 100,000 visningar
Värde: 79,000
Paketpris: 49,000 kr
Frame 3.png
Friends Playing Golf

Barnebys demografi sträcker sig från 18-65+. Under de senaste åren har vi sett en ökning av besökare mellan 25 och 40 år, vilket gör åldersgruppen Millenials till en av våra största demografiska grupper.

 

72% av Barnebys användare i Sverige bor i storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Nå ut med ert budskap till Sveriges köpstarkaste målgrupp

Kontakt

53933.png
Michael Bohman
Head of Media Agencies & Brands
070-097 72 62
michael.bohman@barnebys.com
bottom of page